Upptäckt

Idag när jag kollade på den första Harry Potter-filmen tyckte jag att jag kände igen killen som spelade sökaren i Slytherins quidditchlag. Bara första året Harry gick där spelade han, sen tog Draco Malfoy över. Och jag funderade på vem det kunde vara. Sen kom jag på det. Det var ju William Theakstone, som spelar Roddy i The Ghost Hunter! Vi har kollat på de avsnitten flera gånger på engelskan, det är en brittisk gammal tv-serie.
Will
Här är han i The Ghost Hunter, som Roddy till vänster.
Will
Och här i Harry Potter, som Slytherins sökare, lite äldre då tror jag.
Klicka på bilderna för att komma till källorna till bilderna.
2 dagar kvar!

Konfirmation

Oj, gud, förlåt!
Jag har inte bloggat på hela helgen p.g.a att min kära syster har konfirmerat sig och såklart haft konfirmationsfest. :) Så i fredags städade jag och vek servetter och fixade naglarna och ett konfirmationskort. Igår var det konfirmation ch fest och idag var vi på sightseeing med de kusinerna som stannade kvar här. ;) Så ja, jag har haft fullt upp.
Hehe, sorry för att 2 av bilderna är på fel håll, orkade inte vända. ;)
Naglar
Dålig bild, vet. Det skulle bli apelsinklyftor med grön bakgrund men det blev verkligen inge bra. ;)
Servetter
Det tog typ 2 timmar att göra 25 såna här. Det är servetterna som var lite lika näckrosor. Men många blev imponerade även om de var lite slarviga. :)
Kort
Och så syrrans konfirmationskort. Inte så kreativt kanske men hade lite bråttom.
Min moster gjorde ett helt otroligt vackert kort, hon är helt fantastiskt duktig på scrapbooking! Fast har tyvärr ingen bild. Och min andra moster gjorde tårtorna och de var helt sjuuuukt fina. Alla kom fram och tog bilder på dem. Syrran måste ha varit väldigt nöjd med konfirmationen, hon tyckte det var kul också att konfirmationsläsa. :)
Hörni, nu är det bara 3 dagar kvar till ni vet vad! Längtar sååååååå.

Dagens inköp

Blev en liten shoppingtur idag och jag hittade ett nytt vitt nagellack, mitt från Depend var såå dåligt.
Wonder nail
Isadora wonder nail 603 - tip white
Det är till fransk manikyr men ska använda det men jag ska använda det som vanligt. ;)

Bakom magin

Nu hoppas jag att alla sitter bänkade framför TV:n för bakom magin har börjat! Roligt att se hur de spelar in filmerna och intervjuer med skådespelarna. :)
När någon säger att jag pratar långsamt (vilket jag också gör även om jag inte märker det själv) så känner jag mig som Severus Snape. :c
Snape
Åh, så söta de var i första filmen!

1 vecka kvar

Amg, jag tror jag kommer dö! Det är bara en enda liten vecka kvar tills premiären av Harry Potter! Och jag är fortfarande livrädd för att se den i 3D, jag vågar knappt se vanliga filmer i 3D och nu är det Harry Potter. Jag kommer bli uppäten av drakar och slukad av eld. Såå läskigt.
HP
Idag har jag varit och badat med min kompis och hennes storebror. Andra gången jag badade i år!

Hos kompis

Idag har jag varit hos min bv heeeela dagen. Hon är äntligen fri från sitt musikalläger, har bara träffat henne 2 gånger på hela sommarlovet för hon har varit där. Bra att hon är ledig nu, jag har haft såå tråkigt. :c
Vad har ni gjort idag?

Korres till Sverige

Yey!
Har fått reda på att make-up-märket Korres ska komma till Sverige. Eller ja, de har några produkter på Kicks för huden, men de ska bli större och förhoppningsvis kommer deras nagellack också. Hoppas verkligen, verkligen det.
Korres
Korres är ett grekiskt företag som säljer produkter gjorda på naturliga ingredienser. De har mycket med hudvård men de har också nagellack och annat. Nagellacken innehåller myrraolja, som stärker naglarna och man annars inte kan hitta i nagellack. Depend har myrraolja som en produkt men deras nagellack innehåller inte det. Korres nagellack innehåller inte t.ex. toluen, som är farligt att andas in, formaldehyd, som framkallar cancer, och kamfer.

Åh, vad jag längtar och hoppas! Ska bara köpa nagellack därifrån när och om det kommer. :)


USA-naglar

Idag är det ju faktiskt USA:s nationaldag så då passar det ju med USA-naglar. (:
Jag har haft mina sen i fredags men de har hållit sig hela helgen.
Naglar
Vill ni att jag ska beskriva hur jag gjorde? ;)

Musikal

Idag har jag spenderat nästan hela dagen på att måla USA-flaggan på mina naglar. Kan inte lägga upp bild för min mobil är död, men ni får se den efter helgen.
Har nyss varit på musikal som min bv och några andra, rättare sagt 30 barn, har skapat. Den var jättebra. (: Ska på teater imorgon också med släkten, så kommer inte hinna blogga imorgon. Ni får se naglar och så efter helgen iaf.

RSS 2.0