Prao

Idag har jag praoat (?) hos min gamla lärare. Var där med min bv. Vår gamla lärare har en andraklass nu och det var så roligt! Alla hängde efter oss hela tiden och vi skrev t.o.m. autografer till några killar. Vi hade mycket rast och inga riktiga lektioner, bara pyssel, dansuppvisning och brandövning typ. Dessutom slutade vi 13:50. :D

McDonald´s reklamfilm

Haha, jag tycker den är ganska rolig! Inte världens bästa, men det är rätt kul när den där tjejen står i soptunnan iaf... Om ni inte har sett den så finns den HÄR.

Mästarnas mästare...

... blev Ingemar Stenmark! Fast det trodde väl alla redan i början. ;)
Jag har nyss målat naglarna men ni får inte se dem för de blev så fula. ): Målade rosa med halva nageln vit, men det vita var så genomskinligt så jag fick måla ett tjockt lager som aldrig torkade. Sen efter ett bra tag när det borde ha torkat så skulle jag duscha och så smetades det ut och blabla. Högerhanden är jätteful nu. Men jag orkar inte ta bort det. Dumma dependlack, visste ni förresten att de bara håller ett år? China glaze håller 3 år och de flesta andra 2 år. Ska köpa Viva la Diva och MNY nu istället. ):

Glad

Yey! Idag stack vi på en liiten shoppingrunda men jag bestämde mig för att inte handla något om det inte var på rea, ska shoppa i Göteborg ju! Menmen, till saken. Jag hittade China glaze matte magic på Kicks, ett topplack som gör nagellacket matt! Hittade även samma sak från Viva la Diva, men denna gång vill jag ha ett lite dyrare kvalitetsmärke. Så ja, jag hoppas verkligen det finns på Kicks på nordstan. Hittade mycket fint så min lista kommer nog ändras, men jag köper väl det jag känner för när vi väl är där! Är glad iaf. :)
CG MM

China glaze

transdesign.com säljer de China glaze-nagellack för bara 2.99 dollar! I vanliga fall kostar de 98 kronor och de är ganska svåra att få tag på i Sverige. Jag vet inte riktigt vad frakten är, men om den är 50-100 kronor är det fortfarande billigt då nagellacken kostar 20 kronor och man får 14 ml. Måste beställa det någon gång, china glaze har ju världens finaste färger. Har raderat grönt och persikofärgat från min inköpslista till Göteborg, ska beställa det från china glaze istället hehe. Synd att de inte har matte magic, vill väldigt gärna ha ett topplack som mattar ut färgen... men deras sommarkollektion island escape har fina färger.
China glaze

Champions League

Jag är inget fan av fotboll precis, egentligen vill jag se Fairly legal, men nu kollar jag på Champions League-finalen. Bara för att pappa kollar. Jag tror att Barcelona vinner i förlängning. Hm, vild gissning. Vad tror ni då?
VS

Shoppinglista

Kände att jag behövde göra en lista på allt jag vill köpa till naglarna i Göteborg. Kommer kanske inte köpa allt där, sparar lite till resten av sommaren. :) Jag hoppas att vi kan stanna på Gekås Ullared...

1. Fransk manikyr-set från Depend, 99 kr
2. Nagel- och nagelbandsrengöring från Depend, 25 kr
3. Isadora Wonder nail #715 Pink lemonade, 69 kr
4. Isadora Wonder nail nail whitener, 69 kr
5. China glaze matte magic, 98 kr
6. Nagelborste från Depend, 13,50 kr
7. Mörkblått nagellack från Depend, 25 kr
8. Gult nagellack från Depend, 25 kr
9. Nail design pen från Pretty Woman, 79 kr
10. Nagelplåster från Depend, 25 kr
11. Nagellacksremover från Depend, 69 kr
Ehm, ja, det var väl det viktigaste som jag vill ha och behöver. Typ 500-600 kr. :)

Musikal

Förlåt för att jag inte har bloggat, men igår gick jag i skolan 13 timmar i sträck! Vi hade klassfest på kvällen och tjejerna skulle ha musikal så vi stannade 5 timmar och övade innan klassfesten. Det gick bra till slut, vi fick ihop en hel del pengar och idag har vi visat den för andraklassarna på vår skola också.

Min födelsedag

Idag fyller jag år! Det har varit en ganska bra dag. Mamma är inte hemma, onsdagen bjuder bara på tråkiga lektioner och jag har bara stressat inför vår klassfest som är imorgon. Jag har iaf fått fina presenter.
Presenter
Klänning, mascara, Björn borg-trosor, Nike-tröja, solglasögon och ytterligare 2 Dependlack.
Det här är bara några men ja... jag har fått några presenter tidigare i maj också.
Depend
Det här lila är ett crémelack med glitter i, så det kommer väl glittra lite sen. :)

Återfått synen

Idag på gympan var jag med och spelade fotboll, trots att jag är rädd för att få en fotboll i huvudet, och gissa vad som hände. Jag fick en fotboll i huvudet! Jag kunde först inte se något, men det försvann. Fast det var helt svart över halva ögat ett tag efter så jag såg inte så bra... hur som helst, nu ser jag igen.
Imorgon fyller jag år och har massor att göra idag.
11 dagar TJFTM

Mamma har åkt

Ja, imorse åkte mamma till London för att åka runt i Europa och jobba... det är en sak som hennes jobb sponsrar som hon måste följa. Suck. Kommer träffa henne den 4:e juni igen, hon missar min födelsedag och hon följer inte med till Göteborg och är inte med på vår klassfest på torsdag. Jag önskar att det där askmolnet från Island kunde drivit lite snabbare mot England så skulle hon inte ha kunnat flyga dit.
12 dagar TJFTM (tills jag får träffa mamma)

Vattenmelon

Hann inte blogga om det innan, dels för att det åskade och dels för att vi skulle åke till Jensens Böfhus, men innan så skar jag min vattenmelon i bitar. Jag blev jättenöjd! Den är inte perfekt men jag har ju gjort den själv och det var första gången så då kan det inte se ut som en fimo cane...
Vattenmelon
Här är när jag skurit av det yttersta.
Vattenmelon
Sen delade jag den i skivor.
Vattenmelon
Och så delade jag skivorna i halvor...
Vattenmelon
...och de flesta i fjärdedelar och åttondelar.
Observera att det här inte är alla, måste fortfarande skära lite till i dem och alla jag delat fick inte plats på bild. Det är jättedåliga bilder också, min mobilkamera är inte precis den bästa och det är så krångligt att använda kameran så jag gör aldrig det. xD

Nya nagellack

Idag på min halvfödelsedag så fick jag två nya Dependnagellack av mamma, yey. :)
Depend
De ser egentligen inte ut så IRL, det var en jättedålig bild på det lila.
Nu har jag fått 4 nagellack på en vecka och kommer få 2 till på onsdag, hehe. Har bara hunnit använda ett, får väl måla naglarna oftare nu!
Btw så åskar det här så måste stänga av datorn, ska på restaurang snart också, hej då!

Vi klarade oss

Jupp, jorden gick ju inte under igår och det var tur för hade den gjort det skulle jag aldrig fått fira min 12:e födelsedag som är på onsdag. Eftersom mamma inte är hemma då har jag halvfödelsedag idag! :) Så jag hoppas jag får några presenter...
Nu ska jag kolla på Gossip Girl, bye.

Vattenmelon

Som jag sa så skulle jag prova att göra en fimo cane, men apelsinen var för svår så igårkväll gjorde jag en vattenmelon. Jag låter den torka några dagar innan jag delar den så den inte är så mjuk, så jag ska skära den imorgon. Ni får se den då, och jag också! :S
Melon

Nya naglar

Idag provade jag mina nya nagelstickers och mitt orange nagellack.
Naglar
Vi var på stan idag men jag köpte inget för jag ska vänta tills efter min födelsedag innan jag köper nya nagelgrejer, alltså när vi är i Göteborg.
Hur som helst, vill ni göra naglarna så:
1. Applicera ett lager Depend allroundlack.
2. Applicera två lager Isadora Wonder nail #713 South beach
3. Sätt på en vit fjärilnagelstickers på varje nagel från Broadway fashion diva.
4. Applicera ett lager Depend Allround/topplack.
Nagellack
Busenkelt!

Jorden går under idag

Det har inte hänt än, men kanske ikväll... haha, nej. Tror ni på det? Det gör inte jag. Som min kompis pappa säger, man kan inte lita på politiker och tidningsgubbar. Iaf inte de flesta. ;)
Jordklot

Misslyckat

Oops, apelsinen blev verkligen helt misslyckad. När jag kollar på bilder nu så fattar jag att det är i princip omöjligt att göra en apelsin. Men en annan dag ska jag ändå försöka på mig en vattenmelon, de såg faktiskt enklare ut. Vill beställa en sån där apelsin från melba.se, de var verkligen snygga. Jag ska nog försöka göra typ blommor också. ;)

Fruit canes

Ooh, visst är såna här coola? Har blivit lite fäst vid dem. De finns att köpa för 50 kr på melba.se och då får man en 5 cm lång sån här som man sedan skär i supertunna skivor och limmar fast på nageln. Men jag har sån här lera hemma och älskar att pyssla så jag hade tänkt lägga ner några timmar på att försöka göra nr 6, apelsinen, själv. Vi får väl se hur det går, hade tänkt göra det ikväll fast bara om jag har orange lera. Nån gång skulle jag vilja prova att göra en vattenmelon också, men jag får se först hur svårt det är!
Fruit cane
Wish me luck...

Vill måla naglarna

Åh, jag är så sugen på att måla naglarna, men jag ska vänta tills på lördag. Idéerna bara strömmar in. Ska nog måla mammas på lördag också så då är jag liksom ändå igång. ;) Förresten så ska jag till Göteborg om två veckor och då ska jag leta efter några saker till naglarna som typ inte finns någonstans. Göteborg är en storstad så Nordstan borde väl ha allt. Eller?
Depend
Okej, jag kanske inte ska köpa alla 5 sakerna men något ska jag hitta. Behöver verkligen nagellagningsplåster, det verkar så coolt, hoppas de funkar. Visst är musikstickersen också coola? Och en Art liner typ... ja. Jag har ingen tunn nagelpensel. Och en vit nagelpenna döljer alla missfärgningar. Och så vitt nagellack, det är ju liksom basfärg så... ojsan. Nej, jag kommer nog inte ens hitta allt.

Min cykel

Jag har inte hunnit blogga om min cykel än som jag fick i löprdags, men här kommer det!
Cykel
Det är en Crescent city Maria, inte en Alma eller Tove eller Maja. En 7-växlad Maria. Och jag älskar den! Fast jämfört med min gamla så duger väl det mesta... Hur som helst så kan jag rekommendera den. Det är en bra cykel. Tack för mig. (:

Mår dåligt

Usch, jag orkar inte med de här byggarbetarna mer. De har kopplat ur TV:n, så man kan inte kolla. Kommer missa Desperate Housewives ikväll som är mitt absoluta favoritprogram. Får väl tvinga mamma att betala för det på Kanal 5 play. Seriöst, jag måste se det. Inte ens Harry Potter kan muntra upp mig idag, för TV:n där uppe kan jag inte få igång och ingen annan är hemma. Jag orkar inte läsa, jag orkar inte göra läxor. Har försökt sova men kan inte, så nu får det bli datorn istället. Kanske några hemsidor till klädaffärer kan pigga upp mig. :3

Byggarbetare

Jag kom nyss hem och såg att hela huset var konstigt. Det beror på att vi (igen) har renovering av huset typ. Huset är knappt 4 år gammalt och när vi flyttade in här för knappt 4 år sen var det en massa fel på det. De är fortfarande inte fixade och ibland kommer det byggarbetare hit för att fixa det. Det är så jobbigt.
MM
Nu kollar jag på Mästarnas Mästare, det går i repris. Jag missade igår när det var ishockey-VM. Svenskarna blev utklassade, det var dåligt.

Hemma

Japp, nu är vi hemma från släktkalaset. Av mina kusiner fick jag två Isadora Wonder nail, nagelstickers och nagelstenar. Är jätteglad. :D Av andra fick jag även pengar så jag kan köpa ännu mer saker till naglarna, hihi.
Nagellack
Visst är det fina färger? Tror det är ur deras sommarkollektion. Förresten, så tror jag att jag har missbedömt det här nagellacket innan. Jag har inte tyckt att det är bra men det är det nog. :) Fast fortfarande ganska dyrt, haha.
Nagelstickers
Fick även det här. Ska använda det mycket. :)
Det här har verkligen varit en toppenhelg. Jag har fått en tidig födelsedagspresent, en cykel. Och pengar och nagelgrejs. Känns nästan som min födelsedag! Dessutom har Sverige kommit på pallplats i ESC och ishockey-VM och min kusin har vunnit SM i en sport där hon spelar mot tjejer som är ett år äldre än henne.

Födelsedagskalas

Nu ska vi åka till mina kusiner och fira min, min systers och deras födelsedagar. Jag har nyss fixat mig, kolla in. :) Jag har även fixat presenter och kort.
Hår
Håret + ansiktet
Kläder
Kläderna
Tröja från JC
Halsband från Bik Bok
Tights från H&M (eller Lindex, vet inte)
Kort
Födelsedagskort till pianospelande kusinen
Kort
Födelsedagskort till kakmonsterkusinen
Present
Present
Och så deras presenter. Som vanligt har jag gjort alla kort och slått in alla presenter själv.

Bra jobbat Saade

Jag var för trött för att blogga inatt så jag bloggar nu istället, hehe. Det var ju typ svenskar som vann eftersom Azerbajdzjans låt var svenskskriven och nån dansare och nån i teamet var svensk. Jag tycker deras låt var jättebra och de förtjänade att vinna. Italiens låt tyckte jag inte alls var bra, den var tråkig och dålig. Han spelade inte ens på riktigt på pianot och log inte en enda gång under framträdandet. Saade borde ha fått den där sista avgörande tolvan istället. Men en tredjeplats är den bästa placeringen sedan jag föddes, jippi! :) Jättebra jobbat Saade.
Popular

ESC - del 5

Så kom vi till den sista delen.
Island - det sista bidraget från Norden. Snark. Jag somnar. Det känns isländskt, fast vad vet jag om det egentligen? Jag har aldrig varit där. Men de brukar inte ha så snabba låtar precis. Men den här är nog värst. Ööh, vad tråkigt. 2/10

Spanien - Äntligen! En låt man inte somnar av. Jag fattar inget när de sjunger på spanska, men det är ett vackert språk så det låter bra ändå. En duktig sångerska, några dansare som viftar med armarna, glad musik - smack och så har man det. Spaniens bidrag som iaf jag blir glad av. 7/10

Ukraina - Man kan knappt fokusera på låten för man tänker bara på de otroliga målningarna som skapas av sand i bakgrunden. Det passar verkligen till låten. Det är en duktig sångare iaf, klarar de flesta tonerna men man måste lyssna på det utan att kolla för att riktigt höra henne. Ett bra framträdande hur som helst. 8/10

Serbien - Jag fattar ingenting och därför är det svårt att bedöma, men ja. Fartfylld låt med tråkig dans och ingen speciell bakgrund. Nje. 4/10

Georgien - Sista bidraget! Det var nästan på tiden. Oj, vad låten exploderade plötsligt! Det låter mest skrikigt dock... men helt okej låt ändå. 5/10

Ukraina
Nu ska man bara hålla sig vaken drygt en timme till. Kom igen nu, rösta på Saade alla länder!

ESC - del 4

Tyskland - inte hälften så bra som förra årets Satellite. Den är bara konstig och mystisk. Men hon kan ju sjunga, den där tjejen. Så hon får lite poäng. Synd att hon fick en så dålig låt, hon var värd bättre. 4/10

Rumänien - En glad låt som man inte somnar av iaf. Fick lite Eloise-feeling i början då ackorden var lika eller samma. Det var en ganska enkel melodi på pianot, undrar om pianisten var riktig eller om det var inspelat. Man behöver inte vara jätteduktig för att spela den melodin, fast jag hade kanske inte klarat det. 6/10

Österrike - Jag gillar den här balladen, även om hon bara står där. Hennes röst gör det intressant, den är ganska annorlunda och mörk. Gillar svängningarna. 8/10

Azerbajdzjan - Jättefin låt. Första duetten med en kille och en tjej, är det inte? Det här är iaf jättebra, båda är riktigt duktiga på att sjunga. 8/10

Slovenien - Jag tycker nog man har hört den här låten innan. Men den är rätt okej ändå. Den vinner förmodligen inte, men sångerskan är ganska bra. 5/10

A




ESC - del 3

Frankrike - Nej, vem gillar opera egentligen? Jag blir bara uttråkad av det. Sångaren är dock väldigt duktig på att sjunga opera, klarar både långa och höga toner. 5/10

Italien - Ja, den här funkar definitivt. Lugn, men ändå bra. Tyvärr missade jag att se den, hörde bara. Den är okej, men kommer nog inte vinna. 6/10

Schweiz - Den här är lite fjantig. Bakgrunden är barnslig med moln och stjärnor. Ännu en låt med en människa som bara står där och sjunger med instrument i bakgrunden "Nanananananana". Nej, nej, nej, nej och nej. Den kommer inte vinna. 3/10

Storbritannien - Njae, den här låten känns lite jobbig nu när man börjar bli trött. Men den är ganska bra, lite enformig. I can, I will. 5/10

Moldavien - Självklart gick de här vidare från semifinalen. De ser ut som små tomtenissar eller nånting. Det är som en cirkus, med tjej på enhjulingen och det Bakgrunden ser ut som häxor som flyger. Nej, det här är bara fånigt. Och just därför kommer de säkert att vinna. Suck. 3/10

Italien

ESC - del 2

Här fortsätter jag med del 2!
Irland - JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN! Den fullkomligt sprudlar av energi, alla länder måste väl älska den eller? Fast vissa verkar tycka att de är irriterande, för mycket helt enkelt. Deras koreografi stämmer inte med varandra och det hade jag gillat om den var det eftersom de är tvillingar. Jag har hört att den ena har brutit foten så det är väl inte så enkelt och jag tror det är meningen att de inte ska dansa riktigt lika. Jag älskar iaf allt med den här låten, sångarna och bakgrunden. 10/10

Sverige - När den här låten sitter så sitter den verkligen. Koreografin är nog den coolaste av alla. Glasrutan är originellt. Det är driv i låten. Jag gillade inte den från början, men när man ser den nu i ESC och hör publikens jubel kan jag inte låta bli att älska den lika mycket som Jedwards. Och bara för att det är Sverige, får den också högsta poäng. 10/10

Estland - Gud, sångerskan är verkligen söt som socker. Jag vet inte riktigt varför, men jag älskar inte precis låten. Ändå är den ganska bra, på något sätt. Huskartongerna är lite konstiga... jag kan inte riktigt förklara den här låten. Och vad handlar den om? Varför sjunger hon om Rockefeller Street? 6/10

Grekland - Det här är tråkigt. De bara står där och sjunger med några duktiga dansare i bakgrunden. Ja, de kan sjunga. Ja, dansarna är jätteduktiga. Men det går inte ihop. 4/10

Ryssland - Var inte den här låten typ favorittippad? Det är samma låtskrivare som till Love Generations låt. Han har även skrivit till Lady GaGa, RedOne. Men den här låten är inte den bästa precis. Sångaren är inte särskilt snygg men när han sjunger verkar han tycka det själv, haha nejmen. Ne, jag tycker inte han är så bra på att sjunga. Det är en väldigt enkel låt, varken några riktigt höga toner eller några riktigt låga. Dessutom är det ointressant, men den platsar väl på radion. 4/10

Sverige


ESC - del 1

Jag hade tänkt dela upp bedömningen i ESC i 5 delar, annars blir det ett jättelångt inlägg. Det här är alltså del 1, och jag kommer recensera alla de 25 bidragen och ge dem poäng 1-10. Nu börjar jag!
Finland - Jag tycker det är rätt okej med rocklåtar som handlar om absolut ingenting, men ballader, eftersom de är så lugna och tråkiga måste de vara djupa. Man kan inte döpa en ballad till "Da da dam"! Men annars var låten ganska bra, och den handlade om någonting även om titeln inte gjorde det. Jag tyckte den var rätt bra, dessutom är det ju vårt grannland. Men jag tror inte den vinner. 7/10

Bosnien-Hercegovina - Kan de inte fatta att man inte kan skicka en gubbe till ESC om man vill vinna? Det är inget riktigt driv i låten, den är bara tråkig. Men den är ändå inte heltokig, jag antar att den är okej. Men inga ungdomar kommer rösta på honom. 3/10

Danmark - Den här låten har skrivits om för att den var för lik andra låtar. Ändå tycker jag att refrängen är precis som Andreas Johnsons "Sing for me", fast långsammare och tråkigare. Den är även en mix på andra låtar, men ingen jag känner till. Dock gillar jag texten, även om den är enformig. 4/10

Litauen - Nej, nu var det en sån här crazy låt igen, de som alltid är med som man fattar nada av. Varför all dimma? Vad sjunger hon om egentligen? Jag hatar att inte förstå. Men hon var duktig på att sjunga så det får hon poäng för. 3/10

Ungern - Den här var ju rätt bra. Lite långsam i början, men plötsligt exploderade det. Låtar med tempoväxlingar är bra. Hon kan sjunga. Hon har riktigt bra dansare. 7/10

Finland




Ny cykel!

Idag åkte vi och köpte 2 födelsedagspresenter till mig som jag får lite tidigt. :) Det blev en Crescent city Maria och en hjälm till, båda i vitt. Är superglad! :D Har inte haft möjlighet att ta bild så ni får se nån annan gång. ;)
Glöm inte kolla in i bloggen ikväll då jag kommer recensera alla bidrag till ESC!

Dubbelseger för Sverige!

Ja, det hoppas vi på i alla fall. Sverige gick igår vidare till ESC där Eric kommer möta 24 andra länder och jag tror definitivt att han har stora chanser att vinna. Idag gick Sverige även vidare till Ishockey-VM-finalen, där de kommer möta Finland. Blir det 2 segrar för Sverige i år, eller kanske iaf pallplats? Det får vi se imorgon och på söndag. Spännande! :)

Studiedag

Ciao!
Idag har vi studiedag och det är jätteskönt. Jag har inte haft något att göra så jag har försökt hitta några kläder att ha på mig på söndag när jag, min syster och mina 2 yngsta kusiner ska ha släktkalas, men jag kan inte bestämma mig. Får se då hur varmt det blir och så... hade iaf tänkt ha lockigt hår i sidbena som Mehan Fox. ;)

BRA SAADE

Gud vad spännande det var, jag trodde inte vi skulle gå vidare! Men vi knep den sista platsen. ;) Fattar inte att Danmark gick vidare, det var ju totalkopierat från Andreas Johnsons "Sing for me". Jämför!
Det var första gången jag hörde Jedward, har hört talas om dem och deras hår men faktiskt aldrig hört dem. Numret sprudlade av energi och jag gillade verkligen det! Kommer heja på de killarna nu på lördag. Men Saade också såklart, han är ju svensk. ;)

MNY

Det här är ett nytt märke jag fallit för, MNY. Har läst om deras nagellack och det verkar som att det glänser i olika färger beroende på ljuset. Stencoolt! I sommar ska jag definitivt köpa någon eller några färger från det märket. De säljs på Lindex, nagellacken får man 7 ml för endast 30 kr, det är i princip bland de billigaste man kan hitta i Sverige. Definitivt värt att prova, det ska finnas på Nova Lund men annars är det ganska sällsynt... de säljer även rouge, läppglans och ögonsmink.
MNY
De här är mina favoriter men jag vill nog ha ett orange också! :)

Eurovision song contest

Igår var det semifinal ett, idag är det mycket prat om att Norge inte gick vidare. Jag följer inte det nu så noga men ni kan lita på att det kommer recensioner till alla låtar som kommer till finalen på lördag. Här är iaf listan på alla som gick vidare igår om ni vill veta:
Serbien (Nina , "Caroban")
Litauen (Evelina Sasenko, "C´est ma vie")
Grekland (Loucas Yiorkas feat Stereo Mike "Watch my dance")
Azerbajdzjan (Eli/Nikki "Running Scared)
Georgien (Eldrine, "One more day")
Schweiz (Anna Rossinelli, "In love for a while")
Ungern (Kati Wolf, "What about my dreams")
Finland (Paradise Oskar, "Da da dam")
Ryssland (Aleksej Vorobjov, "Get you")
Island (Sjoniss Friends, "Coming home")

Källa: Expressen

Jag hoppas Saade går vidare imorgon, jag ska kolla för vi har studiedag på fredag.

Inställd brännbollsturnering

Idag skulle vi haft brännbollsturnering i skolan men den blev inställd p.g.a. att två av tre av de som höll i det var sjuka. Vi ska nog ha det nästa vecka iaf. ;)
Brännboll
Nu är det bara 33 dagar kvar till skolavslutningen den 14:e, varav 4 är lovdagar, 10 är helger och 3 heldagar med rekorddagar, turneringar och friidrott. Dessutom fyller jag år och de flesta dagarna är rätt roliga. Maj är toppen, bästa månaden!
Nu ska jag göra ett födelsedagskort till till min kusin som vi ska till på söndag. (:

Reebok Easytone

Igår när jag och mamma var ute och gick provade jag hennes Reebok Easytone. De var faktiskt riktigt sköna att gå i och lite roliga också. Jag hade ändå lite ont i fötterna efter 50 minuter men när jag tog av dem så försvann det. Ja, jag kan rekommendera dem om man går mycket och inte vill få ont i fötterna!
Reebok
Det blåste förresten så mycket så jag blåste nästan bort, och jag väger ändå drygt 40 kg!
Vind

Körsbärsträd

Ooh, när jag cyklade hem idag såg jag ett japansk körsbärsträd, så vackert!
Körsbär
Jag tror nog att våren är på väg på riktigt. :D

Födelsedagskort

Nu är båda korten klara, fina va? :)
Kort
Kort
Det här undre är till en som verkligen gillar kläder och smink osv

Harry Potter och hemligheternas kammare

Nu har jag nyss sett klart den andra filmen i mitt Harry Potter-maraton. ^^
HP
Nu ska jag se den tredje och göra ett födelsedagskort till min kompis som fyllde år igår och ett till min bv som fyller år imorgon. Ni får se dem sen. ;)

Helg

Ja, äntligen är det helg! Nu ska jag snart på piano, sen blir det dredagsmys eftersom det inte är basketträning ikväll. Hallen är bokad för DM. Vi ska också spela imorgon, mot 98:orna från samma klubb som vi. Vi är 99-00 så det blir tufft. Övriga planer för helgen är att ha Harry Potter-maraton och kolla på hälften av HP-filmerna, de andra ska jag se nästa helg. Och så ska jag nog baka kanelbullar med en kompis. Ska kanske plugga lite också för jag känner mig efter även om jag är före de andra... ja. Får se om jag orkar räkna lite matte i åttans mattebok som jag har och göra lite i geografiboken så jag blir klar med den i 5:an.
Nä, nu ska jag snart på piano. Hejdå!

Nya rekord

Den här veckan har jag slått nya rekord i stöta kula, 60 meter och längdhopp på idrotten och dessutom spelat fotboll utan att stå stilla och vara rädd för bollen hela tiden. :) Inte för att det var några bra rekord, jag slog, men ändå, här är resultaten...
Stöta kula: 6,41 m
60 meter: 9,39 s
Ländhopp: 3,80 m

Nivea fruity shine

Jag köpte ett sånt här läppglans till min storasyster i födelsedagspresent, Nivea fruity shine, med doft av jordgubb. Det är nog det enda läppglanset jag stött på som verkligen luktar jordgubb! Jag tror jag ska köpa ett sånt själv också, jag älskar jordgubbar men min syster gillar inte det, haha. Hon säger att man får röda läppar av det och det glittrar. Men jag vill ändå ha det! (:
Nivea

Regn

Usch, nu regnar det igen. Jag som trodde att våren hade kommit! I Stockholm har det snöat idag, haha. Tur att jag inte bor där.
Nu ska jag till en kompis eftersom våra föräldrar och syskon ska ha nån sån sak i skolan och våra syskon går i samma klass så vi är ensamma hemma hos henne. c:

IKEA seed kit

Efter 9 dagar så har solrosorna och luktärten verkligen kommit upp och växt riktigt mycket! Det har varit soligt i nån vecka, jätteskönt och växterna växer mycket.
Växt
De ser ut såhär nu, jag behöver snart plantera ut dem i större kruka för rötterna tränger igenom, haha. Får göra det i helgen. Kolla!
Växt

Chokladkaka

Idag blev det chokladkaka, den var faktiskt helt ok fast jag gillar inte mörk choklad. ;)
Tårta
Många har tyckt att mitt kort var fint så jag hade tänkt visa det också. :)
Kort
Jag har flätat korgen själv.

Naglar!

Igår målade jag mina naglar men hann inte lägga upp dem för det tog så lång tid... look.
Naglar
Halsbandet är från Bik Bok. Närbild!
Naglar
Fick lite inspiration från Foki men gjorde inte på samma sätt. Gjorde såhär:
1. Applicera ett lager Depends allroundlack.
2. Applicera ett lager Barry M Nailpaint i blå färg.
3. Sätt tejp över halva nageln och måla svart där det inte är tejp.
(Funkar endast på vissa nagellack, andra lossnar.)
4. Gör en silverglittrig rand med Depends glittriga nagellack.
5. Applicera ett lager Depends allroundlack.
(Måla helst först på det blåa, sedan det svarta för att de inte ska blandas.)

Nya converse

Jag fick också en födelsedagspresent idag även om det inte var min födelsedag, hihi. Ett par lila låga converse med låg sula. jag har velat ha ett par lila converse länge, nu har jag 5 par converse. Fina va?
Converse

Födelsedagstårta

Igår när syrrans kompisar kom blev hon jätteförvånad, haha. :) Jag hann inte blogga igårkväll men jag hade tänkt visa tårtan vi åt. Den var riktigt smarrig, halva är fortfarande kvar!

Tårta

Hon hade kompisar här idag också och de åt daimtårta men de lämnade inget till mig! Nu håller de på att baka tårta till ikväll.


Tjejmiddag

Snart så kommer min storasysters kompisar för att fira hennes födelsedag som är imorgon. De kommer imorgon också, men ja. Själv vet hon inte om det, det är mamma som har bjudit in dem, så jag hoppas verkligen hon inte kollar det här inlägget... får se till att datorn är upptagen. ;)
Jag håller just nu på med servettvikningen, idag blev det ett enkelt hjärta. :)
Servett
Det blev på fel håll, men jaja. Klicka HÄR om du vill prova!

Shoppingrunda

Nu har jag, syrran och mamma varit på en liten shoppingrunda. Jag hittade en ny bikini och en klänning. Köpte även en födelsedagspresent till syrran, men den får ni inte se nu p.g.a. att hon känner till min blogg. Ni får se den imorgon när hon fyller år, även födelsedagskortet jag gjort.
Bikini
Här är min bikini. ^^

RSS 2.0