Kallt

Nää, nu börjar det bli kallt igen! Det har blåst idag och solen har bara varit framme ibland. Regn är på väg. Och vi som ska på teater utomhus på lördag i Kalmar med släkten! ):
Håller på att måla USA-naglar nu, det matchar till det jag ska ha på mig. Tyvärr har jag brutit min högra pekfingernagel så den är såå kort nu. Använder Depends vita lack och jag tycker inte alls det är bra, känns som att det är för gammalt. Har haft det i en månad. Måste köpa ett nytt, Viva la Diva kanske? Man behöver ju alltid ett vitt lack...

Ny bok

Idag var jag på biblioteket och lämnade in Sommarboken, ni vet sånt som man läser 8 eller 10 böcker och så får man en bok. Valde Darlah - 172 timmar på månen. Läste någonstans att den var läskig så jag kanske inte ska läsa den innan jag somnar. x) Ni får en recension när jag läst ut den, ska bara läsa ut Vargbröder först.
172
Efteråt stack jag och köpte glass, Magnums nya caramel & nuts är verkligen världens godaste! Fast har ätit den 3 gånger på en vecka så börjar bli trött på den nu...

13 juli

Förlåt för att det inte blev nån bloggning igår, men jag gjorde inget så det fanns inget att blogga om. Men nu får ni ett inlägg.
Hur som helst, nu är det bara 15 dagar kvar till det historiska datumet då den sista Harry Potter-filmen har premiär! Reklamen har börjat gå och jag är så förväntansfull. Jag ska inte se midnattsvisningen, jag vill helst vara vaken när jag kollar, så jag ska se den "riktiga" premiären istället på dagen. ;)
Jag längtar så jag tror jag kommer dö, samtidigt vill jag inte riktigt att det ska ta slut. ):
Voldie
Klicka på bilden för att komma till hemsidan där det finns en trailer.
Jag undrar lite varför de hoppar utför ett stup, det händer inte i boken men jag tror nog jag kan lista ut hur det ska bli. Men det kan jag ju inte berätta. :P

Shopping

Idag blev det shopping av kläder som jag ska ha på mig på lördag när vi ska på teater med släkten. Tog bilderna från gina tricots hemsida.
TröjaKjol
De ser lite svarta ut på bilden men de är mer marinblå.

Facebook

Asså gud vad seg jag var på att skaffa facebook... har aldrig orkat men igår så fixade jag ett konto. Har lagt till typ alla mina kompisar i Växjö men de är så sega på att svara... haha nejmen. Det har gått ett dygn nu så jag har 52 vänner. Måste skaffa fler.

Sovit ut

Imorse vaknade jag kl. 12:30. Så sent har jag aldrig vaknat innan. Men jag var sååå trött igårkväll. Har inte sovit så mycket denna veckan när jag gått på basketläger och så kom vi hem klockan 2 inatt.
När jag hade ätit lunch som egentligen var min frukost cyklade jag hem till bv. Träffade hennes kattungar för sista gången, de ska säljas imorgon. :( De är så söta...

Midsommar

Halloj och glad midsommar!
Idag efter lunch ska jag cykla och dansa runt midsommarstången tillsammans med min familj, min bästa väns familj och två andra familjer. Sen ska vi hem till en av familjerna och äta och så. (:
Naglarna är midsommarfixade, det blev små söta jordgubbar!
Naglar
De blev inte helt perfekta men de kan ju inte vara lika som bär, eller hur?
Skriv om ni vill veta hur man ska göra, det var sådär lite medelsvårt. ;)
HA NU EN RIKTIGT BRA MIDSOMMAR OCH KOM IHÅG ATT ÄT GLASS OCH JORDGUBBAR!

Basketlägret slut

Eftersom det är midsommar imorgon så tog basketlägret slut idag efter att vi hade haft vår uppvisning, tråkigt. :3 Jag har inte vunnit någonting, jag var bäst av tjejerna på lay-ups, gjorde 12 på en minut, men fick inget pris för en kille hade 13. ):
Håller på att måla jordgubbsnaglar nu till midsommar, ska faktiskt inte åka så långt i år. Brukar åka till Småland och fira med gamla vänner men inte i år.

Mycket träning

Så här såg mitt schema ut idag:
8.30: Basketträning
10.30: Fruktpaus
11.00: Basketträning
12.00: Lunch
13.00: Simning/bad
15.30: Äta glass
16.00: Cykla hem
16.15: 100 sit-ups
16.30: Byta om till ridningen
17.00: Rykta hästen
17.30: Ridning
18.30: Äntligen hem!
Gud vad mycket jag har tränat den här veckan!

Ännu en dag

Idag var det basketläger igen, vi spelade brännboll och hade skeppsbrott. Och så den vanliga basketträningen såklart. :) Imorgon blir det jobbigt, direkt när jag kommer hem från lägret ska jag till ridningen och rida barbacka. Well, jag har en häst med mjuka gångarter iaf.

Basketläger

Idag började basketlägret som jag går på denna vecka måndag till torsdag. Steg upp kl. 7 och det började 8.30 och höll på till kl. 4. Jag blev trött men det var iaf jättekul. Man lär sig mycket. Förutom att träna på basket så hade vi en quiz om basket med 40 frågor och mitt lag vann med 32 rätt. Det är 80% tror jag... Efteråt tyckte jag att jag var värd en Päronsplit, hihi. :D
Basket
Killarna på lägret spelar basketspel på tv:n så fort vi får rast. Hittade bilden på google, det var kanske inte exakt samma men nåt liknande...

Lager 157

Idag åkte vi på en liten utflykt till Pannkaksladan och Lager 157 i Höganäs. Först åt vi pannkaksbuffé på Pannkaksladan, det var jättegott och det fanns vanliga pannkakor, friteerade, amerikanska, blåbärspannkakor osv, och grädde och alla sorters sylt och chokladpudding och såser man kunde ha på. De hade djur också utanför, kaniner och får och sånt och en häst. Den var jättesöt, men den stod helt ensam i hagen och jag tyckte så synd om den.
Sen blev det då Lager 157 och en bokoutlet.
Lager 157
Randig tröja, svarta tights, Harry Potter-bok och rosa linne.
Lager 157Lager 157
Bilder tagna från hemsidan.

Tjejkväll

Jag hann inte blogga igår för jag förberedde hela dagen för tjejkvällen som jag och bv hade. :) Det var jättekul, vi var bara 6 tjejer för några kunde inte komma och vi är inte alls många i vår klass. Vi kollade på I taket lyser stjärnorna, superbra film!
Fick lite grejs till naglarna:
Presenter
Och ett jättefint halsband från min bv. :)

Tandläkaren

Idag steg jag upp kl. 7 för att följa med min syster till tandläkaren, hon ville inte åka buss ensam. Gäsp. Man ska inte stiga upp så tidigt på sommarlovet!

Biblioteket

Idag på förmiddagen cyklade jag och syrran till biblioteket. Lånade en bok om typ manikyr, en yogabok, en skönlitterär bok och en Harry Potter-ljudbok som jag ska lyssna på när jag städar mitt rum som jag måste göra idag. Suck.
HP

SOMMARLOV

Yey, nu har vi sommarlov! Äntligen!
Jag har nyss kommit hem från min skolavslutning och har nu avslutat femman. Duetten gick bra, fast när jag lyssnade på det efteråt tyckte jag iaf det lät jättekonstigt. Helt tondövt.
Outfit
Outfiten... bilden blev lite konstig, jag vet! Jag tog den med iPhone men sen var jag tvungen att vända på den i Paint och då blir det ju lite sådär...
Naglar
Det blev fransk manikyr på naglarna, men jag orkade inte ta bilden med kamera så det fick bli en webbkamerabild och då blev den helt mini, hah.

Lista

Haha, jag hittade ett test på en ny nagelblogg jag hittat, Bellas, så jag kände för att prova det!

[X] du har fler än 5 nagellack. (22 tror jag)
[] du har en parfym som kostade mer än 500. (Nej, men min mamma har säkert en)
[] du har lösnaglar. (Lever på mina egna)
[X] har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn. 
totalt: 2

[X] du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[] när du var liten ville du vara en prinsessa.
[X] du brukar gå på stan med din mamma.
[X] du har haft rosa på ditt rum. (Inte väggar men mycket annat)
totalt: 3

[] du har färgat håret
[] du har slingat håret
[] du har alltid din mobil med dig.
[] du dansar vilt när du är ensam hemma
[] du går nästan aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[] du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[] du älskar att gå till frisören.
[] du solar hellre än att bada.
totalt: 0

DU ÄLSKAR:
[] skor
[X] färgen rosa.
[X] shopping
[X] dekorationer
[X] speglar
[ ] skolan
[X] delfiner
[] disneyfilmer
[] ljus
[X] blommor
[X] mjukisdjur
totalt : 7

SHOPPAR/HAR SHOPPAT PÅ:
[] MQ
[ ] kompaniet
[X] victoria's secret (Inte jag men nån annan till mig)
[X] H&M
[ ] aima
[X] new yorker
[X] gina tricot
[] NK
[ ] top gun
[X] JC
[X] bik bok
[X] kappahl
[X] cubus
[] sisters
[ ] ida, josefine
[X] lindex
totalt: 9
Brukar väl hitta något lite överallt...
DU SÄGER OFTA:
[] whatever
[X] oh my god
[X] vet inte
[] cute
[] hot
[X] visst
[] säkert
[ ] ursäkta?
[X] ofta
[X] daah
[] LOL
totalt: 5

LÄSER:
[X] frida
[ ] cosmopolitan
[ ] glamour
[] elle
[ ] gogirl
[ ] bravo
[ ] julia
[ ] wendy
[ ] bravo girl
[ ] star flash
[ ] OKEJ
totalt: 1

DU GILLAR DESSA FILMER:
[ ] elizabetown
[] eva och adam
[X] freaky friday
[X] twilight
[ ] walk to remember
[ ] remember me
[ ] where the heart is
[ ] just my luck
[ ] john tucker must die
[ ] the holiday
[ ] girls united
[ ] how to lose a guy in 10
[] hannah montana the movie
totalt: 2

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] lost
[X] top model
[X] project runway
[X] desperate housewives (Favorit!)
[ ] the simple life
[ ] men in trees
[ ] 8th & ocean
[] grey's anatomy (Usch för alla sjukhusprogram)
[ ] the OC
[ ] laguna beach/the hills
[ ] nip/tuck
[X] gilmore girls (Ibland när min syster kollar)
[X] one three hill (Ibland när min syster kollar)
[ ] heroes
[] idol
totalt: 5


totalt: 34 
0-15 du är kille
16-25 killtjej
26-35 vanlig tjej
36-44 fjortis varning
45-69 fjortis bitch !
70-94 värsta fjortisen ever
Puuh, jag blev inte fjortis

Skolavslutning imorgon

Jupps, imorgon är det äntligen skolavslutning för min del. :) Håller på att måla naglarna, det ska bli fransk manikyr med blommor. Ni får nog se dem imorgon, ska visa kläderna och så då också. Mycket att fixa ikväll! Jag börjar bli nervös, jag ska sjunga duett...

Kommit hem

Nu har vi äntligen kommit hem från Småland... det blev lite shopping. :)
Nagellack
Det vänstra fyndade jag i en affär som mest sålde godis och sånt på Kosta outlet för 29 kr, det är 10 ml. Det högra från Depend är en nagelstärkare som jag köpte på Cubus. Det behövdes, för en bit av min tumnagel har brutits och trillat av. ): Har inte orkat fila så det ser väl lite sådär ut. Dessutom har mina naglar blivit gula av Lumenes gula minilack, fast jag hade baslack. DET LACKET SÖG. Är så sjukt arg på Lumene just nu. Skulle stämma dem om man kunde stämma någon för missfärgade naglar. :c
Jag tycker förresten flaskan är ganska lik Sephoras och OPIs.
Nagellack

Dålig uppdatering

Ja, gud, ursäkta för den dåliga uppdateringen. Jag har haft så fullt upp i veckan med skolan och igår åkte jag till Småland för att fira min kusins student. Nu bor vi hos farmor och farfar och stannar tills imorgon. På tisdag är det skolavslutning så sen kommer jag väl ha tid att blogga! ;)

Trött

Nu är jag ensam hemma, mamma och pappa och syrran är på filmfestival. Vi har haft rekorddag idag i skolan, då får man chansen att slå nya skolrekord i mest idrottsgrenar men även matte och fingervirkning och sånt. Jag vann multiplikationstabellen, 60 uppgifter på 1 minut och 26 sekunder. Var även bäst av tjejerna i femman på höjdhopp med trampett, 180 cm. Det var rätt kul faktiskt. :D
Har också ridit, det var jättejobbigt för jag hade en 8-årig häst som inte har blivit riden på ridskola särskilt länge. Den kunde liksom knappt galoppera och hade inte så bra kondition. Men det var rätt kul ändå. ;)

Friidrottsdag

Idag hade vi friidrottsdag i skolan. Jag kom 3:a i höjdhopp men på mitt första hopp vrickade jag vänsterfoten. Jag hoppade iaf 1,15 m med vrickad vänsterfot. :3 Sen gick det inte så bra på resten av grenarna för jag kunde ju typ inte springa, men jag blev iaf bäst i klassen på höjdhopp och bäst av tjejerna (3:e bäst i klassen) på längdhopp. Jag kastade typ 14 m i kast med liten boll, jag suger verkligen på det.
Naglar
Jag gjorde nya naglar igår, det var ju Sveriges nationaldag igår och fotboll ikväll. Alla har trott att det var lösnaglar, haha. De är lite slarviga på nära håll. På bilden är det min högerhand, alltså den sämsta. :3
Och svar till Emelie: Jag använde det faktiskt på de här men liksom det var ju ett shimmerlack så det funkar inte riktigt. Men jag märkte skillnad, ska testa det på enfärgat nån gång. ;)

Hemma

Igårkväll kom vi hem från Göteborg och jag träffade mamma för första gången på två veckor. :) Det blev lite shopping där, på Freeport, Nordstan och Kungsgatan. c:

Nagellack

Har försökt att tänka lite på miljön och så när jag köpte nagellack...

Gult nagellack (Lumene) - Köpte detta på Lindex, det var rea så det kostade bara 30 kr. Lindex har alltid några kosmetikprodukter på rea och det brukar alltid vara något med nagellack, så där får man hålla utkik. Märket är från Finland, men jag vet inte om det är tillverkat där så det kan ha varit transporter. Det hette Natural code iaf men det står inte på flaskan om det innehåller formaldehyd osv.

 

Blått nagellack (Depend) - Köpte på Åhléns för 25 kr. Vet helt säkert att Depend inte testar sina produkter på djur och tror inte att det innehåller formaldehyd.

 

Mörkrosa nagellack (Isadora) - Tog den sista flaskan på Åhléns för 69 kr. Fritt från formaldehyd, DBP, toluen och kamfer. Testar inte sina produkter på djur. Älskar den här färgen, den var slutsåld nästan överallt. Gillar även att de har så bred borste.

 

Ljusrosa nagellack (Claudia) - Fyndade 2 för 10 kronor på en affär som hette Beauty zone på Freeport. De hade jättebilliga nagellack, vet dock inte vad de innehåller.

 

Matt topplack (Viva la Diva) - Köpte på Åhléns för 50 kr. Skulle egentligen köpa från China glaze men det fanns inte. :/ Men det är fritt från formaldehyd, toluen, DBP och är producerat i Frankrike, därför ingen superlång omiljövänlig transport.

 

Guldigt nagellack (Claudia) - samma som det andra från Claudia.

 

Mallar för fransk manikyr (Depend) - Köpte på Åhléns för 25 kr. Tycker det var en bra produkt. :) Ska hya fransk manikyr på skolavslutningen tror jag, så...

 

Det var allt till naglarna!

 

Jag

Tröja från gina tricot, 99 kr

Shorts från Cubus, 59 kr

Skor från Scorett outlet, 299 kr

Det här köpte jag också i Göteborg. De här skorna har jag ju bloggat om innan att jag ville ha men inte i den färgen, men så hittade jag dem i helbruna på Freeport. Blev jätteglad!

Tycker ni att jag har börjat bli solbränd?

 


Shoppingrunda

Jag har nyss kommit hem från en shoppingrunda på Nordstan, köpte lite nagelgrejer och lite kläder. Skriver det när jag kommer hem, ska snart på basketmatch! :)

Här kommer jag, Göteborg

Imorgon ca. klockan 6 på morgonen tar vi bilen till Göteborg. :) Vi åker dit för att se min syster spela basketcup och den första är klockan 9 på morgonen. Usch. Men vi ska gå och shoppa och gå på Liseberg också såklart! Jag kommer nog inte ha tillgång till dator, jag vet inte riktigt... jag kan inte lägga över några bilder isf tror jag. Vi får se! Hoppas ni får ett bra 5-dagars-lov. (:

RSS 2.0